Fysio-Logisch!

Fysiotherapie & Bewegingsadvies Bergen op Zoom. Tel. 0164-247407

Een praktijk met aandacht.

Fysio-Logisch!

Welkom. Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en bewegingsadvies in BoZ.

Voor begeleiding van start tot finish!

Bij Fysio-Logisch! wordt gekeken naar het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid van de persoon in zijn totaliteit én op het niveau van de lokale klacht. Het is een “totaal” aanpak, gericht op revalidatie en/of preventie. U wordt als persoon in zijn totaliteit benaderd. Met aandacht voor alle gebieden die gezondheid en welbevinden kunnen beïnvloeden.

We zijn een team van enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn specialiteit. Hierbij wordt samengewerkt met regionale netwerken, artsen, sportverenigingen, psychologen en bedrijven.

Fysio-Logisch! maakt gebruik van de faciliteiten van Fitplus Bergen op Zoom / BoZ waarin Fysio-Logisch! is gevestigd. Dit betekent dat voor uw revalidatie meer dan 2000m2 ter beschikking hebben met hierin kwalitatief hoogstaande apparatuur!

Maar ook onze vakkennis wordt up to date gehouden. Het kwaliteitsbeleid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie wordt in al zijn facetten door ons onderschreven. De voor handen zijnde KNGF-richtlijnen worden als leidraad genomen voor ons strategisch handelen en steeds gemotiveerd indien hiervan wordt afgeweken. Al onze therapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor de fysiotherapie.

Aandacht voor u, aandacht voor vakinhoudelijke kennis, aandacht voor een prettige behandelomgeving, aandacht voor het optimaliseren van het genezingsproces dat is waar wij mee bezig zijn!

Een praktijk met aandacht!

Wist u dat wij behandelingen niet alleen in BoZ uitvoeren, maar ook aan huis? Wellicht dat thuisfysiotherapie voor u een optie kan zijn.

Reacties zijn gesloten.