Fysio-Logisch!

Fysiotherapie & Bewegingsadvies Bergen op Zoom. Tel. 0164-247407

Schouderfysiotherapie

De schouder is een complex gewricht. Wij zien veel mensen die soms al jaren met schouderklachten rondlopen zonder hier een oplossing voor te vinden. Sinds 2003 is Esther Greveling (eigenaar Fysio-Logisch!) al gespecialiseerd in schouders. Samen met Dr. IJzerman heeft ze een schouderprotocol ontwikkeld mede gebaseerd op de wetenschappelijke publicaties en ontmoetingen met Prof. Dr. Ann Cools van de universiteit te Gent.

Diverse collega’s therapeuten en huisartsen heeft ze bijgeschoold in het behandelen van dit gewricht. De samenwerking met Dr. J.Kats van het Bravis ziekenhuis maakt dat de lijnen zeer kort zijn en we enorm gespecialiseerd kunnen werken. Blijf niet rondlopen met schouderklachten, maar maak een afspraak. U zult hierbij zelf ook stevig aan het oefenen moeten, want het oplossen van schouderklachten is een samenwerking tussen u en de fysiotherapeut om zo uw schouder weer stabiel en sterk te maken.

Esther is aangesloten bij/en één van de oprichters van het Schoudernetwerk ZuidWestHoek. Alle medewerkers bij Fysio-Logisch zijn opgeleid door Esther Greveling en volgen dan ook haar protocollen.

Maak een afspraak.

Esther foto