Fysio-Logisch!

Fysiotherapie & Bewegingsadvies Bergen op Zoom. Tel. 0164-247407

Ons Team

Het team van Fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Fysio-Logisch! te Bergen op Zoom:

 

Esther Greveling, Fysiotherapeut, PRT (Physical Rehabilitation Trainer) (Big 49046034504)
Esther foto

Esther is sinds 1996 als fysiotherapeut werkzaam in Bergen op Zoom. Sinds 2003 heeft zij zich gespecialiseerd in schouderklachten, een gedeelte van het vak wat nog steeds ontzettend in ontwikkeling is tot op de dag van vandaag! Esther is nauw betrokken bij het Schoudernetwerk ZuidWestHoek.

Naast de technische benadering van het vak is haar passie in het behandelen van de cliënt, het kijken naar de mens achter de klacht, de balans tussen lichaam en geest.  Aanvullende vakinhoudelijke opleidingen zoals cognitieve therapie, lichaamswerk, motivational interviewing en mindfulness geven haar de mogelijkheid om zo samen te werken aan een stappenplan tot herstel en preventie. Mensen “heel” maken, dat is haar passie voor dit vak.

Esther Greveling is niet alleen fysiotherapeut, energetisch therapeut ,sport revalidatie fysiotherapeut, docente medisch pilates, maar ook sportvrouw en hardloper in hart en nieren. Behandelen van hardloopklachten, geven van loopscholing en hardloopanalyses horen daarbij. Zo worden er filmopnames bij Fysio-Logisch gemaakt van het looppatroon en de been en romp-spieren getest, zodat er een betere analyse gemaakt kan worden. Daarnaast zet zij de effectieve behandelmethode van “Dry Needling” in bij klachten aan de extremiteiten van het bewegingsapparaat.
Ook doceert zij bij Sepia Opleidingen in Heinkenszand Anatomie en Fysiologie.
Esther heeft ondertussen meer dan 50.000 mensen behandeld: met recht een ervaringsdeskundige te noemen.

Tessa Huijsmans, Master Geriatrie Therapeut en Algemeen Fysiotherapeut  (Big 09915808404)

Tessa 2017

Tessa studeerde in 2012 af aan de hogeschool te Breda en is een meer dan enthousiaste therapeute binnen ons team. Zij begeleidt onze chronische patiënten met een warm hart en met een tomeloze inzet. In 2016 heeft zij de Master titel Geriatrie behaald. Ze is gespecialiseerd in Parkinson en verbonden aan het Parkinson netwerk. Tevens is zij aangesloten bij het NAH FysioNetwerk, Geriatrie Fysiotherapie ZWN en het COPD netwerk West-Brabant. Ook begeleid ze mensen aan huis en geeft ze diverse groepstrainingen bij Fysio-Logisch! in de zaal.

 

Birgit Gorissen, Master Geriatrie Therapeut en Algemeen Fysiotherapeut (Big 69919253204)

Birgit Gorissen 2017

 

 

 

 

 

 

 

Birgit studeerde in 2014  af aan de hogeschool te Rotterdam. Na stages bij diverse fysiotherapie praktijken en het Universitair ziekenhuis in Gent besloten de Geriatrische kant van de fysiotherapie op te gaan. Zij heeft een enorme passie en drive om met persoonlijke aandacht en vakkennis onze chronische patiënten te begeleiden. Dit zowel op de praktijk als aan huis. In 2019 is zij afgestudeerd voor haar Master Geriatrie. Met gedrevenheid beoefend zij het mooie vak fysiotherapie, waarin de zorg van de patiënt bij Fysio-Logisch! centraal staat. Ook Birgit is net als Tessa bij diverse netwerken aangesloten.

 

 

Wim Douw, Manuele therapie, Manuele lymfedrainage, Algemeen en-Kaaktherapie (Big 99033493704)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De combinatie van fysiotherapie specialisaties van Wim geven een brede ervaring van behandelmogelijkheden bij lichamelijke klachten. Hierbij kunnen verschillende aangrijpingspunten worden ingezet om het belastbaarheidsniveau goed te kunnen inschatten. Wim kan van daaruit met het juiste advies van belasting, sport, oefeningen, werkindeling en/of houding je weer beter in het dagelijks leven helpen te functioneren. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij op zijn vakgebied met recht een deskundige te noemen en zal hij u met passie voor het vak trachten te revalideren.

 

Astrid Halfhide, Praktijkondersteuner. (foto volgt binnenkort)

Sinds 2019 is Astrid in dienst gekomen bij Fysio-Logisch! Met haar innemende persoonlijkheid en analytisch vermogen is zij een welkome kracht bij het team om deze te ondersteunen aan de receptie. Ook voor het administratieve gedeelte draait zij haar hand niet om. Zij draagt zorg voor de praktijk zowel voor als achter de schermen en zal u warm en vriendelijk te woord staan aan de receptie.

 

Mike Hoendervangers, Stagiair en masseur. (foto volgt binnenkort)

Mike is onze jongste telg in de Fysio-Logisch! familie. Hij studeert het vak fysiotherapie bij Avans in Breda en komt bij ons een kijkje in de keuken nemen. Hij is een bijzonder leergierige en gedreven jongeman. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig als masseur bij MOC Bergen op Zoom en ook in de praktijk laat hij zich al van zijn beste kant zien en hebben wij er nu al vertrouwen in dat hij de eer als fysiotherapeut hoog gaat houden als hij afgestudeerd zal zijn. Veel succes Mike!

 

Addy Slager, Masseuse

Addy 2017

Sinds 2015 versterkt Addy ons team. Na 4 jaar als praktijkondersteuner te hebben gewerkt bij Fysio-Logisch! nu aan het werk gesteld als massagetherapeut na de nodige opleidingen en cursussen. Volgens Esther bezit zij gouden handen. Een ontspanningsmassage door haar, laat u dus echt tot rust komen. Ook kunt u bij haar terecht voor de Hoofd-, nek-, schoudermassage, Hoofdpijnmassage, Voetreflexmassage, Bamboemassage, Cuppingmassage,  Hot Stone massage, Stoelmassage of een heerlijke Thaise Kruidenstempelmassage. Tevens is zij in te huren voor massage “aan huis” of “on the Job”.

Boek nu een heerlijke ontspanningsmassage bij Fysio-Logisch!  27,50 € voor 25 minuten of 50,00 € voor 50 minuten.

Voor informatie m.b.t. andere massages kunt u zich wenden tot telefoonnummer: 0164-247407:  Reserveer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.